marți, 19 ianuarie 2010

Accesorii de sarbatoare


Accesoriile dau intodeauna farmec si eleganta tinutei tale. Pentru sezonul acesta accesoriile se afla la extreme: fie foarte mari care sa iasa in evidenta, fie micute si feminine.


Cum sarbatoriile de iarna de aproprie cu repeziciune iar gasirea unei tinute pentru petrecerede Craciun si Anul Nou reprezinta o adevarata corvoada, m-am gandit sa va prezint cele mai chic accesorii pentru tinuta voastra de sarbatoare.

Accesoriile sunt cu siguranta un detaliu care ne diferentiaza de alte tinute, un detaliu care ne scoate in evidenta. Bineinteles acestea trebuie asortate cu gust si cel mai important acestea nu trebuie purtate intr-un numar prea mare.

Trebuie sa stim faptul ca accesoriile de seara se diferentiaza de cele de zi chiar daca uneori tindem sa purtam acelasi accesoriu si ziua si seara. Accesoriile de seara trebuie sa fie pretioase, atentie nu neaparat scumpe!

Din pacate oferta de pe piata actuala a accesoriilor de seara tinde sa se indrepte catre zona kitsch de aceea ne este foarte greu sa alegem accesoriul potrivit tinutei noastre de seara fara a fi in pericolul de a fi prea incarcate.

Accesorii pentru par

Pentru a iesii in evidenta la petrecerea de sfarsit de an trebuie sa iesi din monotonia clasicelor accesorii de par.

Pe site-ul http://chotronette.blogspot.com/ puteti gasii niste accesorii minunate pentru par, as putea spune un pic extravagante insa vor oferii tinutei voastre un inconfundabil aer glamour.

Puteti comanda oricare dintre aceste palarioare/bentite la adresa de mail aflata pe site, la preturi intre 30-70 ron. Expedierea se va face in cel mai scurt timp prin intermediul Postei Romane (contra unei taxe de 8 ron) sau curierat rapid (taxa 30 ron).

Cercei

Cercei nu trebuie niciodata ignorati. Vedetele de la Hollywood prefera de cele mai multe ori cercei mari si stralucitori, care dau un aspect desavarsit tinutei. Asadar vedetele sezonului in materie de cercei sunt modelele tip candelabru sau de printesa.

Mie personal m-au fascinat din totdeauna cercei tip candelabru purtati mai la toate tinutele de seara ale lui Beyonce.

Cercei negrii Aldo, pret 40 ron
Cercei turquoise Accesorize, pret 55 ron
Cercei Debenhams, pret 37 lei

Colierul

De cele mai multe ori colierul nu reprezinta un accesoriu indispensabil pentru tinutele de seara datorita rochiilor care de cele mai multe ori sunt sclipitoare si incarcate, iar un colier ar crea un look aproape strident. Exista insa cateva exceptii in care colierul este absolut necesar, atunci cand decolteul rochiei este prea mare si prea adanc, in cazul acesta el intregeste tinuta oferindu-i un aspect unitar.

Colier Meli Melo, pret 69.99(colierul poate fi comandat si on-line pe site-ul www.melimeloparis.ro)
Colier Meli Melo avand pandantiv in forma de lacrima cu pietricele pe margine, pret 39.99ron

Geanta

Anul acesta geanta plic este inconfundabil pe primul loc. Marimea gentii plic variaza de la oversize la genti plic mici in care incape doar un ruj si telefonul mobil. Geanta plic aleasa poate fi simpla, cu pietre pretioase, din catifea, piele intoarsa sau lac.

Geanta plic neagra din piele intoarsa, pret 269,00ron: www.papucei.ro
Geanta plic albastra, pret 69.90 ron: www.melimeloparis.ro
Geanta plic mov, pret 69.90 ron: www.melimeloparis.ro

Un comentariu:

  1. Herpes genital de 2 ani acum am reușit să scap de el cu ajutorul medicamentelor pe bază de plante, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se vindecă ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente din plante prin Dr. Edede Herbal Cure. Am dat peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, i-am copiat adresa de e-mail și i-am trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este o înșelătorie, până nu și-a trimis medicamentele pe bază de plante în țările mele din Statele Unite. whatsapp +38972751056

    RăspundețiȘtergere