marți, 19 ianuarie 2010

Inspira-te din tinutele lui Carrie






6. Una dintre cele mai spectaculoase rochiipurtate de Carrie! O rochie Versace Couture ampla si pretioasa cu multe straturi transforma aceasta tinuta intr-una de basm! Aceasta rochie poate fi ideala si ca rochie de mireasa daca bineinteles ar fi alba.

7.Iata o tinuta cu adevarat feminina si sexy chiar si pentru cele mai friguroase si ploioase zile. Carrie poarta o bustiera de la Betsey Johnson si o fusta creion cu talie inalta de la Balenciaga. Trenchul clasic, negru si cizmele inalte (in voga in acest sezon) din piele sunt de la Lanvin. Posteta-plic crem–auriu reprezinta un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici unei femei. Tinuta este desavarsita prin pata de culoare a umbrelei xxl si a curelusei din talie.

Cizme inalte: Pantofi senzationali.ro - pret 200.00 ron

Umbrela automata cu maner de lemn - Update Advertising - pret 2.99 €

Curea rosie Meli Melo: pret 19.99ron

8.Cu aceata tinuta vei lumina si cea mai innorata zi! Carrie poarta o rochie de cocktail cu buline de la Balenciaga pe sub o hainuta neagra cu mansete albe de la Christian Lacroix. In picioare ea poarta o pereche de pantofi stiletto albi.

9. Pentru o intalnire cu fetele trebuie sa adopti o tinuta impecabila! Carrie poarta un mini pulovar-rochie turcoaz de la TSE sub o jacheta de la Vera Wang alba. In picioare aceasta poarta o pereche de botine gri din piele intoarsa.

10. Un lady look perfect! Costumul alb de la Chanel este interpretat de designerul Karl Lagerfeld printr-o fusta stil balerina si o jacheta cambrata. Look-ul feminineste desavarsit de manusile albe din dantela. Parul prins in coada de cal este de mare efect deoarece lasa fata libera iar toata atentia este indreptata catre piesa de rezistenta: costumul alb.

Un comentariu:

  1. Herpes genital de 2 ani acum am reușit să scap de el cu ajutorul medicamentelor pe bază de plante, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se vindecă ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente din plante prin Dr. Edede Herbal Cure. Am dat peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, i-am copiat adresa de e-mail și i-am trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este o înșelătorie, până nu și-a trimis medicamentele pe bază de plante în țările mele din Statele Unite. whatsapp +38972751056

    RăspundețiȘtergere