marți, 19 ianuarie 2010

De unde cumparam on-line?





De cate ori nu ti s-a intamplat sa nu ai timp pentru tine? De cate ori ti s-a intamplat sa nu ai timp sa te rasfeti cu o sesiune de shopping? Daca raspunsul este: de multe ori, atunci a venit timpul sa te orientezi spre alt tip de cumparaturi: shopping-ul online!


De multe ori pe net poti cumpara mult mai ieftin aceeasi marca, aceeasi calitate si, mai mult, vei scapa de vanzatoarele nepoliticoase dar si de inghesuiala din fata cabinelor de proba.

Multe persoane inca nu sunt convinse de acest gen de shopping deoarece de multe ori simt ca trebuie sa probeze acel lucru inainte sa-l cumpere, insa comoditatea va invinge in cele din urma si incet, incet shopping-ul on-line se va impune!

Pentru inceput, daca nu esti foarte increzatoare in acest gen de shopping, poti incepe sa comanzi de pe site-urile unor magazine cunoscute tie.

MeliMelo.ro

Pro: primirea comenzii in 2-3 zile

Contra: limita minima a comenzii de 69.00 lei

Tina R.ro

Pro: Produsele sunt arajate pe sectiuni: Office, Sport si Basic. Sunt acceptate toate modalitatile de plata posibile: la livrare, transfer bancar, credit card, PayPal si chiar tichete cadou, algerea imaginii TinaR din randul clientelor.

Contra: site-ul nu este actualizat la timp.

SunnyDay.ro

Pro: accesorii vesele si haioase, posibilitatea rapida de a comanda, fara sa fii obligat sa iti faci cont, modalitatea de livrare a tricourilor.

Contra: numarul redus de produse.

CasualWear.ro

Pro: hainele simple fara imprimeuri, desene, sistemul de loializare prin puncte, site-ul cu multe si utile functionalitati.

Contra: nu are

SundayFashion.ro

Pro: brandurile street fashion, comanda se face rapid, nu ai nevoie de cont.

Contra: hainele sunt grupate dupa marime si nu dupa marca.

Sheepses

Pro: tricouri made in Romania, cu acelasi model atat pentru fete cat si baieti

Contra: termenul de livrare este de 15 zile.

Satta.ro

Pro: in momentul in care faci o comanda, poti vizualiza alte 3. Pentru acestea nu vei fi nevoita sa platesti ceva. Odata cu livrarea comenzii vrei primi si celelalte produsele la probat, fara nici o obligatie de cumparare.

Contra: categoriile in functie de care care sunt ordonate hainele nu sunt bine organizate.

Papucei.ro

Pro: reducerile, denumirile de pantofi foarte interesante (Pink Butterfly, Gummy Bears Scare Me, My preciouss sau Miss thirty), organizarea ordonata a produselor, livrarea gratuita, marimile pantofiilor sunt diverse.

Contra: colectia de lux cu preturi ceva cam mari.

Posete-lux.ro

Pro: posetele sunt unicat sau in serii mici, fabricate din piele ecologica.

Contra: lipsa descrierilor.

In saptamanile care urmeaza, te astept cu evaluarile mele pentru: magazine online vintage, accesorii si handmade

Un comentariu:

  1. Herpes genital de 2 ani acum am reușit să scap de el cu ajutorul medicamentelor pe bază de plante, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se vindecă ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente din plante prin Dr. Edede Herbal Cure. Am dat peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, i-am copiat adresa de e-mail și i-am trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este o înșelătorie, până nu și-a trimis medicamentele pe bază de plante în țările mele din Statele Unite. whatsapp +38972751056

    RăspundețiȘtergere