luni, 18 ianuarie 2010

Totul despre "Sexting", cu Loredana Groza


Dupa ce si-a lansat primul album in limba engleza, cantareata debuteaza in literatura cu un volum care poate fi gasit, incepand de astazi, in librarii.

Dupa ce si-a lansat primul album exclusiv în limba engleza ?i a anuntat un al doilea, Loredana continua cu o prima carte, numita „Sexting” (Editura Coreus Publishing), care poate fi gasita incepand cu 25 iunie in librarii dar a carei lansare oficiala e programata pe 10 iulie. O carte in care Lori ne anunta ca a lasat deoparte inhibitiile.

De ce Sexting? Ce semnifica Sexting?

Semnificatia titlului este la fel de incitanta ca si continutul cartii. Astfel, conversatia despre sex prin intermediul mesajelor, a sms-urilor sau a emailului, poarta denumirea de sexting. Intr-un mod bizar, sexting-ul inseamna in acelasi timp intimitate si anonimat.

De ce ne este greu sa spunem te iubesc?

Cred ca in viata e foarte important sa ai puterea sa spui ce simti. Mai ales la momentul potrivit. De cate ori nu mi am blestemat zilele ca nu am scpus “te iubesc” cand si cui trebuia!

Ideal e sa spui te iubesc in acelasi timp cu el. E ca un orgasm simultan, ceea ce nu e la indemana oricui, dar nici imposibil.

De ce e mai usor sa spunem te iubesc doar celor despre care stim sigur ca simt la fel, adica familiei si catelusului? Pentru ca ne este teama derespingere.

Iubire sau dragoste?

Cuvantul dragoste imi inspira ceva extrem de serios si stabil ca sentiment, pe cand iubirea pare mai efervescentam mai nabadaioasa decat dragostea. Dragostea suna a iubire implinita, imblanzita, lipsita de orice urma de imprevizibil.

A fi sau a nu fi sexy?

In ziua de azi nu mai poti fii oricum, trebuie sa fi sexy! Traim int-o lume sexy, ne miscam sexy, ne plac filmele sexy cu actori sexy, purtam toale sexy, radem sexy, suntem mancati de sexy!

Cum se fac copiii?

Cred ca cea mai tare calitate unei mame este abilitatea de a crea idei complexe cat mai simplu. Sunt sigura ca toti parintii urasc eternal intrebare “Cum se fac copiii”. Stiu ca am avut o mare problema sa-I explic fetitei mele cand m-a intrebat.

Cum ai putea sa le explicit ce e aia sex copiilor tai fara sa fie penibili? Cred ca cea mai buna idee e sa ii lasi sa se uite la cablu sau sa-I trimiti la inchirieri de dvd-uri sa ia “9 saptamani si jumatate”

Volumul este impartit in trei capitole, „Life”, „Style” ?i „Travel”, si contine in total 25 de povesti, despre „oameni mari”, sex, dragoste, moda, viata mondena si barbati.

Titlul cartii e un mix intre cuvintele „sex” si „texting”, mai exact noua moda în conversatii despre sex. „Imaginati-va, cand veti citi aceste texte, ca au ajuns la voi direct din emailul meu privat, din mesageria personala...

Sexting placut!”, le ureaza Loredana celor care-i vor rasfoi cartea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu